(4-1) η Επισκοπή την Ερμιονίδα


Σε εκπληκτική μέρα, η Επισκοπή κέρδισε 4-1, την Ερμιονίδα. Η Επισκοπή, ήταν η κυρίαρχος και δεν άφησε την Ερμιονίδα, να απειλήσει  σε κανένα σημείο του αγώνα.   
ΣΟΚ με “τεσσάρα” (4-1) της Ερμιονίδας από την διαλυμένη Επισκοπή, στο Ρέθυμνο!
Η Επισκοπή φαίνεται ότι με τον Γιάσμικο Βέλιτς, στον πάγκο, άλλαξε εικόνα. Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, κέρδισε σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια. Παράλληλα σε δύο παιχνίδια έχει σκοράρει επτά φορές ενώ στις προηγούμενες δεκαπέντε αγωνιστικές, οι Κρητικοί πέτυχαν δέκα γκολ !
Την πρωτοπορία στο σκορ έδωσε ο Λάμπρου, στο 12 με ωραίο σουτ, από το ύψος του πέναλτι . Στο 26ο Κολόκας ανέτρεψε τον Δουμάνη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Κολόκας αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα κα η Ερμιονίδα συνέχισε τον αγώνα με δέκα παίκτες. Ο Δελήμπασης, εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 60. Ο Βλαχόπουλος κέρδισε πέναλτι, με τον Παβίσεβιτς, να εκτελεί εύστοχα. Στο Στο 75’ ο Πετράκος έκανε το 3-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Πάλλα στο 78’ με κοντινό σουτ.
Οι συνθέσεις
Επισκοπή (Γ. ΒΕΛΙΤΣ): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε (67’ Πάλλας), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Μανουσάκης (83’ Αργυρίου), Δουμάνης (62’ Πετράκος), Βιτώρος.
Ερμιονίδα (Μ. ΣΕΡΟΠΙΑΝ): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Ταπέ, Δωματάς, Τούτοριτς (73’ Στάικος), Σβόγιτς, Τσακόν (55’ Ιασωνίδης), Βλαχόπουλος, Σαμαράς (34’ Παπανικολάου), Παβίσεβιτς.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.