Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός 0-1



Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός 0-1Ένα γκολ του Λώττα ήταν αρκετό για την ομάδα μας ώστε να φύγει με σπουδαία νίκη με 1-0 από την έδρα του Αστέρα Βάρης.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 14’ μετά από ατομική προσπάθεια του Λώττα, που έφτασε τα 5 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ του Κισσαμικού.
Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου είχαν αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 61’ με τον Φωστέρη.
Το "φιλμ" του αγώνα
14’ ΓΚΟΛ: Ωραία προσπάθεια του Λώττα, που με σουτ έξω από την περιοχή σκοράρει (0-1).
21’ Κόρνερ του Φωστέρη, κεφαλιά του Μανάλη διώχνουν στη γραμμή οι αμυντικοί.
43’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Στεφανίδη να μην μπορεί να πλασάρει μόνος με τον τερματοφύλακα, έπειτα από μπαλιά του Λώττα.
61’ ΔΟΚΑΡΙ: Φάουλ του Φωστέρη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και προσέκρουσε στο δοκάρι.
63’ Ο Καλδέλης αποκρούει την εκτέλεση φάουλ του Λώττα.
76’ Από λάθος στην άμυνα πήρε τη μπάλα ο Μπερνιδάκης, που ανατράπηκε από τον Καλδέλη αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε συνέχεια στο ματς.
83’ Νέα καλή ευκαιρία για την ομάδα μας. Από σέντρα του Ντεντάκη ο Μπερνιδάκης από κοντά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.
Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)
Βοηθοί: Γκολές-Τζιλίρης (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες: Γεωργιάδης (15’), Πασιαλής (31’), Σωτηρόπουλος (41’), Φωστέρης (49’), Νικολακόπουλος (62’), Βλάχος (63’), Μάμαλος (90’), Σμίλτος (90+2’), Λαζαρίδης (90+3’)
Αστέρας Βάρης (Φώτης Θανέλλας): Καλδέλης, Τσαφταρίδης, Μανδύλης, Νικολακόπουλος, Μανάλης, Ντάλλας, Φωστέρης (75' Κάλφας), Γεωργιάδης, Κωβαίος (75' Μάμαλος), Σωτηρόπουλος (68' Μάγγος), Χόρτσας.
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σμίλτος, Τζανής, Δάρλας, Σελινιωτάκης, Φραγκουλάκης, Λώττας (80’ Μποτωνάκης), Βλάχος (67' Ντεντάκης), Πασιαλής, Στεφανίδης (74' Μπερνιδάκης).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.