Τον Απρίλιο του 2012, η αστυνομία δέχεται ένα ισχυρό σοκ, όταν επί ημερών της τρίτης θητείας Χρυσοχοΐδη στο δημόσιας τάξης και μετά από εισήγηση ανώτατου αξιωματικού αρχίζει το ... όργωμα στις αστυνομικές σχολές της Αμυγδαλέζας προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα μεταφοράς και αποθήκευσης των παρανομων μεταναστών στο πρώτο στρατόπεδο ... πρότυπο της χώρας.
Παράλληλα, ξεσπά μια έντονη διαμάχη μεταξύ του κ. Χρυσοχοΐδη με το τότε υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, αναφορικά με τη βίαιη μεταβολή χρήσης των οικίσκων προσωρινής στέγασης κατοίκων στην περίπτωση ... ισχυρού σεισμού.
«Εκεί που πρόκειται να μετακινηθούν οι μετανάστες υπάρχουν σπιτάκια για σεισμόπληκτους που ανήκουν στην δική μου ευθύνη. Δεν πρόκειται να μπει κανένας σε σπιτάκι στα κοντέινερς για τους σεισμόπληκτους», δήλωσε τότε ο κ. Βορίδης.
.jpg)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.