Απόφαση Σαμαρά και Βενιζέλου η επέμβαση στην ΕΡΤ

Με απόφαση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και μετά από συνεννόηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης  Βαγγέλη Βενιζέλο τα ξημερώματα της Πέμπτης δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ επενέβησαν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για την λήξη της κατάληψης της ΕΡΤ από τους εργαζομένους.
 
Το επιχειρησιακό σκέλος χειρίστηκε ο αρμόδιος υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Νίκος Δένδιας ο οποίος έδωσε την εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις και αφού υπήρξε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές.
 
 «Η επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου και πρόσθεσε: «Το Ραδιομέγαρο βρισκόταν υπό παράνομη κατάληψη, με αποτέλεσμα την καθημερινή ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου και η επέμβαση έγινε παρουσία Εισαγγελέα»
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.