Συγκέντρωση στον ΟΑΕΔ πραγματοποιούν την Παρασκευή οι εποχιακοί εργαζόμενοι των Χανίων


epoxiaka ergazomenoiΛίγο πριν την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου, οι εποχιακά εργαζόμενοι των Χανίων, διαμαρτύρονται για την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας.
Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια-ζαχαροπλαστεία-Καφε Μπαρ, οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων και το Σωματείο Πυροσβεστών Περιφέρειας Κρήτης,
πραγματοποιούν την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
Οι εποχιακά εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως, η κατάργηση του επιδόματος ανεργίας έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική εξαθλίωση τους,
καθώς το επίδομα του ΟΑΕΔ αποτελεί για τους περισσότερους την μοναδική πηγή εσόδου για ν’ ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους, κατά την διάρκεια του Χειμώνα.
zarpa
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.