Αρχηγός του Ναυτικού αρραβωνιάζεται τον συντροφο του μέσα στον Λευκό Οικο! ΦΩΤΟ



Ο πρώτος αρραβώνας ομυφυλοφίλων στον Λευκό Οίκο. 

Ο Αρχηγός του Ναυτικού έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφο του εντός του Λευκού Οικου. Οι φωτογραφίες που κάνου τον γύρο του ιντερνετ και που έχουν μαζέψει χιλιάδες 'like' στο facebook δείχνουν το υψηλόβαθμο στέλεχος του Ναυτικού, Μαθιου Φέλπς, να γονατίζει για την πρόταση, τοποθετώντας το δαχτυλίδι στο χέρι του συντρόφου του, Μπεν Σοκ.





Σε δηλώσεις του ο Φέλπς εξήγησε οτι επέλεξε τον Λευκό Οίκο για την προταση γάμου καθώς εκει ηταν που ειχαν και το πρώτο τους ραντεβού 6 μήνες νωρίτερα.Το ζευγάρι ευχαριστησε τον Μπαρακ Ομπάμα και την συζυγο του Μισέλ που τους παραχώρισε - εστω και για λιγο - το σπιτι τους!



onalert.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.