Στα χαρτιά πήρε το παιχνίδι με τον Βόλο η Κηφιαιά



Βαριά καμπάνα έπεσε στον Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέο για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Ανδρέα Τετέι, που ανατρέπει τα δεδομένα στη βαθμολογία και τη μάχη της παραμονής.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League δέχτηκε ότι έγινε η ρατσιστική επίθεση και αποφάσισε να κατακυρώσει το παιχνίδι στην Κηφισιά με σκορ 3-0, ενώ επέβαλε πρόστιμο 20.000 στον Βόλο.

Οσον αφορά την ποινή στον Αχιλλέα Μπέο, του επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ. Θυμίζουμε ότι στον Αχιλλέα Μπέο είχε επιβληθεί πρόστιμο 15.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ για τη ρατσιστική συμπεριφορά του απέναντι στον Ανδρέα Τετέι.

Μετά από αυτή την απόφαση, που ωστόσο είναι εφέσιμη, η Κηφισιά ανεβαίνει στους 21 βαθμούς και την 11η θέση, ενώ ο Βόλος μένει προτελευταίος στους 19.

Πηγή: sdna

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.