3-1 τα Χανιά την Ηλιούπολη με πολύ καλή εμφάνιση

 


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα των Χανίων με πολύ καλή εμφάνιση εμφάνιση νίκησε σήμερα, Κ την Ηλιούπολη στα Περιβόλια με σκορ 3-1 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Super League 2 

Τα Χανιά επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, έπαιξαν κυριαρχικό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών. Μάλιστα κόντρα στη ροή του ματς η Ηλιούπολη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Παντελίδη στο 29′, αλλά η ομάδα των Χανίων χρειάστηκε 13 λεπτά για να γυρίσει το παιχνίδι. Αφού ισοφάρισε με τον Κόλα στο 28′, πήρε προβάδισμα με τον Μάναλη στο 41′. 

Το β’ μέρος ήταν μονόλογος για τα Χανιά τα οποία κλείδωσαν το τρίποντο με τον Μιούλερ στο 52′, ενώ ακολούθησε πλήθος μεγάλων χαμένων ευκαιριών με το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει… μικρό για τα Χανιά! 

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η Χανιώτικη ομάδα44 βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται για τα play-offs. 

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα

15′ Κόρνερ Παναγιώτου, κεφαλιά Μάναλη η μπάλα φεύγει άουτ
20′ Σουτ Τσέλιου, η μπάλα βρήκε στα σώματα, στρώθηκε στον Μάναλη που έκανε το σουτ με τον Πολίτη ν’ απομακρύνει!
21′ Μετά από φάση διαρκείας ο Κόλα έκανε το γύρισμα, ο Μιούλερ έκανε την προβολή, όμως ξανά ο Πολίτης πέφτει στη γωνία του διώχνοντας σε κόρνερ
22′ Από μπαλιά του Μιούλερ ο Κόλα μόνος απέναντι στον Πολίτη δεν μπορεί να σκοράρει, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ηλιούπολης.
22′ Από το κόρνερ, η κεφαλιά του Μάναλη καταλήγει ελάχιστα άουτ
29′ Ο Παντελίδης περνάει τον Μουτόμπο, βγαίνει μόνος από πλάγια θέση, πλασάρει τον Κλέιμαν ο οποίος βρίσκει την μπάλα αλλά αυτή καταλήγει στα δίχτυα (0-1).
37′ Από πάσα του Τσέλιου, ο Μιούλερ σουτάρει με τον Πολίτη να διώχνει στη γωνία του, αλλά η μπάλα μετά από το διώξιμο του Γκοτσούλια καταλήγει στον Κόλα που σε κενή εστία κάνει το 1-1.
41′ Από κάθετη του Τσέλιου, ο Μάναλης με διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Πολίτη για να γράψει το 2-1.
45′ Σουτ Μιούλερ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα φεύγει άουτ!
48′ Από κάθετη του Κόλα, ο Μάναλης μόνος απέναντι στον Πολίτη πλασάρει, αλλά ο Ασίγκμπα βάζει την κόντρα και ο Πολίτης παραχωρεί δύσκολα κόρνερ 
52′ Από σέντρα του Κατσούρρι η μπάλα φτάνει στον Μιούλερ, ο οποίος με βολ πλανέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πολίτη για το 3-1.
54′ Από τη σέντρα του Κατσούρρι, ο Μιούλερ στρώνει στον Τσέλιο που πλασάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά η Ασίγκμπα βάζει την προβολή και διώχνει σε κόρνερ.
63′ Σουτ του Τσέλιου, ο Πολίτης δεν μπλόκαρε την μπάλα, νέο σουτ από τον Μάναλη με τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης ν’ αποκρούει
76′ Ο Μάναλης κλέβει από τον Ασίγκμπα, περνάει τον Πολίτη, αλλά το πλασέ του διώχνει πάνω στη γραμμή ο Ασίγκμπα
81′ Ο Παντελίδης απέναντι στον Κλέιμαν, ο πορτιέρο των Χανίων διώχνει με τα πόδια στη μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο β’ μέρος
86′ Νέα ευκαιρία με τον Μάναλη ο οποίος σουτάρει από καλή θέση άουτ. 
90′ Από σέντρα του Κατσούρρι, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι με τον Μανουσάκη σε κενή εστία να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. 

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας (Καβάλας)
Α’ Bοηθός: Μιχάλης Παπαδάκης (Ηράκλειο)
Β’ Bοηθός: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Μόσχου (Λασιθίου)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μαζουλούξης, Μουτόμπο (46′ Σέχου), Κατσούρρι, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Λεμονής (77′ Πέιος), Ντίας, Τσέλιος, Μιούλερ (68′ Βουό), Κόλα (68′ Μανουσάκης), Μάναλης 
Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Πολίτης, Τοπάλ, Μπουσάι, Ανδρέου, Παντελίδης, Latinovic (55′ Κρέτση), Γκοτσούλιας, Asigba (80′ Τσαφταρίδης), Dettler, Beρνάδος (30′ Βασιλούδης, 80′ Addo), Costa (55′ Frimpong)

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.