Με επιβλητική εμφάνιση τα Χανιά νίκησαν τον Ολυμπιακό β΄ μέ2-0



Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα μαςτων Χανίων νίκησε σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου, στα Περιβόλια τον Ολυμπιακό Β’ με σκορ 2-0 για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super Leaue 2 και επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες.

Τα Χανιά ήταν ανώτερα και καταιγιστικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν μεγάλο αριθμό κλασικών ευκαιριών και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης  στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα των Χανίων ήταν πιεστική από το ξεκίνημα του αγώνα, επέβαλε το ρυθμό της και έκλεισε τον Ολυμπιακό Β’ στην άμυνά του. Στο 22′ οι ερυθρόλευκοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Παπακανέλλου για χτύπημα στον Κλέιμαν, με την ομάδας μας να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ανοίγει το σκορ στο 30′ με τον Νίλι. Ακολούθησε πλήθος χαμένων ευκαιριών και μεταξύ άλλων διπλό δοκάρι με τον Μιούλερ.

Το 2-0 ήρθε στο  60′ με δράστη τον Γιώργο Μάναλη, ενώ ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες με το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει… μικρό με βάση τις τελικές που είχε η ομάδα μας.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

8′ Σουτ από τον Τσέλιο μέσα από την περιοχή και από καλή θέση, η μπάλα σταματάει στα σώματα των αμυντικών
9′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά, όταν από πάσα του Ντίας ο Μάναλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το πλασέ ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να καταλήξει στην αγκαλιά του Παπαδούδη
18′ Σέντρα Κόλα στο δεύτερο δοκάρι για τον Νίλι, ο οποίος πιάνει το σκαστό σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια
22′ Κόκκινη κάρτα στον Παπακανέλλο για επικίνδυνη προβολή στον Κλέιμαν. Με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός Β’
26′ Ο Νίλι στρώνει στον Κόλα, αλλά το σουτ του τελευταίου φεύγει άουτ.
30′ Γκολ για τα Χανιά! Ο Μάναλης έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα με τη γραμμή της εστίας, ο Κόλα έδωσε στον Νίλι ο οποίος αφού έκανε την προσποίηση με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0!
34′ Ο Μιούλερ σηκώνει για τον Μάναλη που πιάνει το μονοκόμματο σουτ με τον Παπαδούδη να διώχνει στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ
35′ Διπλό δοκάρι για τα Χανιά με τον Μιούλερ ο οποίος από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχει στο αριστερό της εστίας των γηπεδούχων
43′ Τεράστια ευκαιρία για Χανιά με τον Μάναλη να βγαίνει μόνος απέναντι στον Παπαδούδη, να κόβει για τον Κόλα ο οποίος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς ο Κεϊτά πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 
49′ Ο Νίλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε 
54′ Δυνατό σουτ Μάνου, έδιωξε δύσκολα ο Παπαδούδης
60′ Ο Μιούλερ κλέβει την μπάλα, τροφοδοτεί τον Μάναλη ο οποίος αν και με πλάτη στην εστία, γυρνάει σουτάρει και στέλνει την μπάλα στη αριστερή γωνία του Παπαδούδη για το 2-0
79′ Ο Ντίας εκτελεί πλασαριστά κόρνερ για τον Μιούλερ που πιάνει το σουτ, με τον Παπαδούδη να διώχνει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Μάνου έφυγε άουτ.
81′ Από σέντρα ακριβείας του Νίλι, ο Βουό που μόλις είχε περάσει στο ματς πιάνει την κεφαλιά με τον Παπαδούδη να διώχνει δύσκολα και να κρατάει το σκορ στα επίπεδα του 2-0 
90′ Συρτή σέντρα-σουτ του Μανουσάκη, ο Μάνος λίγο πριν την γραμμή δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αστοχώντας εξ επαφής. 

Διαιτητής: Τσατσούλης Γιάννης (Αθηνών)
Α’ Bοηθός: Πάγκαλος Νίκος(Λασιθίου)
Β’Bοηθός: Φραγκιαδάκης Γιώργος(Ρεθύμνου)
4ος Διαιτητής: Στεργιώτης Γιάννης (Αθηνών)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Παναγιώτου, Μπάτζιος, Μουτόμπο (71′ Σέχου), Νίλι, Τσορνομάζ (46′ Πέιος), Τσέλιος, Ντίας (76′ Μανουσάκης), Μιούλερ, Κόλα (46′ Μάνος), Μάναλης (81′ Βουό)

Ολυμπιακός Β’ (Κώστας Κολιτσίδας): Παπαδούδης, Bah (63′ Μαρίνος), Σγουρός (77′ Μαυρουδής), Παπακανέλλος, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Brinic (77′ Ιμπαγάσα), Σαπουντζής, Τανούλης, Keita (85′ Leidner), Καράκουτης (63′ Κωστούλας)



chaniafc.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.