ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0-2 ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 

Την άμεση επιστροφή στις επιτυχίες πανηγύρισε σήμερα η ομάδα μας η οποία μετά από μια μεστή εμφάνιση πέρασε νικηφόρα από την Μεσσηνία επικρατώντας 2-0 της Καλαμάτας για την 4η αγωνιστική της Super League 2. 

Τα Χανιά επιβλήθηκαν χάρη στα γκολ των Μάναλη στο 51′ και Μάνου στο 87′ και πέτυχαν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα υποχρέωσαν τους γηπεδούχους στην πρώτη εφετινή τους ήττα. 

Μετά από ένα “φτωχό” σε φάσεις πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και στο 50′ κέρδισε πέναλτι μετά από προσπάθεια του Μανουσάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάναλης ο οποίος από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα και σφράγισε την νίκη με το γκολ του Δημήτρη Μάνου, στην πρώτη του εμφάνιση με τα κυανόλευκα.

Οι κυριότερες φάσεις:

13’ Κεφαλιά Μπαράλες, άουτ
18’ Σουτ με πολλά φάλτσα έξω από την περιοχή από τον Μιούλερ, καταλήγει άουτ
28’ Σουτ του Ακόστα έφυγε άουτ
50’ Πέναλτι για τα Χανιά σε χέρι του Ραπόζο μετά από σέντρα του Μανουσάκη
51’ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάναλης ο οποίος άνοιξε το σκορ (0-1).
53’ Φάουλ Τάτου, σε κόρνερ ο Καλογεράκης
58’ Αρίμπας κεφαλιά άουτ
87′ Γκολ για τα Χανιά! Ο Μάνος με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γιαννίκογλου και έκανε το 0-2.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γιάννης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας Πέτρος (Μακεδονίας) – Βεργέτης Δημήτρης (Αργολίδας)
4ος Διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος Γιάννης (Αργολίδας)

Καλαμάτα (Περικλής Αμανατίδης): Γιαννίκογλου, Ραπόzο, Αρίμπας (71’ Κωστούλας), Παπατόλιος, Μπενίτεζ (66’ Κατάλντι), Βαλεριάνος, Ακόστα (66’ Γρίβας), Πασάς (86′ Καμπράλ), Μπαράλες, Τάτος, Αλβες (86′ Ρόβας)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης Νίκολιτς (64’ Κατσούρρι), Σιλά, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Λεμονής, Ντίας, Μπουρσέλης (64’ Τσέλιος), Μάναλης (71’ Μάνος), Μανουσάκης, Μιούλερ (46’ Ελευθεριάδης)

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.