Καλό ποδόσφαιρο και νίκη 2-1 τα Χανιά με τον Απόλλωνα Πόντου αντί για πολλά μηδέν

 


Aποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και αφού έχασε σωρεία ευκαιριών η ομάδα των Χανίων κέρδισε αυτη του Απόλλωνα Πόντου 2-1

Το σκόρ δεν είναι αντίστοιχο της εικόνας του αγώνα αφού η Χανιώτικη ομάδα είχε κλείσει την ομάδα του Απόλλωνα στο μισό γήπεδο.

Απλά οι ποδοσφαιριστές των Χανίων κάπου έκαναν λάθος στην τελική προσπάθεια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5΄όταν μετα από απομάκρυνση των αμυντικών τους η μπάλα εγινε διεκδικούμενη στον αέρα μεταξύ Μπλανκο και Μαζουλουξή εκεί κερδισμένος βγήκε ο παίκτης του Απόλλωνα που έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε τον Καλογεράκη.

Στίς καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου τα Χανιά κατάφεραν να ισοφαρίσουν αφού επροηγουμένως είχαν χάσει σωρεία ευκαιριών με σούτ του Λεμονή μέσα απο την περιοχή μετα από συνδιασμό με τον Νίκολιτς.

Στο β΄ημίχρονο τα Χανιά πάλι μπήκαν δυνατά και έίχαν κλείσει την ομάδα του Απόλλωνα στα καρέ της όμως η μπάλα δεν έμπαινε άλλοτε από ολιγωρία των επιθετικών άλλοτε από αστοχία μέχρι το 63΄που μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκολιτς ο Μαζουλουξής μέ καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα και την νίκη στα Χανιά μιας και αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκόρ.

Από την ομάδα των Χανίων εντύπωση έκανε η απόδωση των Νίκολιτς και Τσόρνομαζ

που ήταν και οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του αγώνα

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (82’ λ.τρ. Κατσούρι), Τσορνομάς, Λεμονής (64’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης (46’ Ελευθεριάδης), Μούλερ (64’ Κόλα), Μάναλης (73’ Βουό)

Απόλλων Πόντου (Σιρίλ Καλί): Κίναλης, Καλογερής, Καμπρέρα, Αμαραντίδης (82’ Ντιαλόσι), Κάρδαρης (90’ Ζαπουνίδης), Μουμίν, Λαμπίρης, Ιννος, Σαχόλι (62’ Ισαακίδης), Πέλκας, Μπλάνκο

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.