Ακόμα 40 χούλιγκαν προφυλακιστέοι

 


Τις 70 φτάνουν συνολικά, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης μέρας της διαδικασίας, οι προφυλακίσεις χούλιγκαν για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την Κυριακή απολογούνται και οι τελευταίοι 35 συλληφθέντες.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν και το Σάββατο (12/08) όλοι οι συλληφθέντες χούλιγκαν, 40 στον αριθμό, που απολογήθηκαν για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν ενώπιον των ανακριτών, και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, δεν έπεισαν με τους ισχυρισμούς τους.

Τόσο κατά την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια όσο και κατά την αποχώρησή τους είχαν σκυμμένα τα κεφάλια με καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Έτσι, μετά και τις 30 προφυλακίσεις την Παρασκευή (11/08), ο αριθμός των χούλιγκαν που τίθεται σε προσωρινή κράτηση είναι 70. Πρόκειται για 2 Έλληνες, έναν Αλβανό και 67 Κροάτες.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (13/08) με τους τελευταίους 35 σκληροπυρηνικούς οπαδούς από το σύνολο των 105 που έχουν συλληφθεί, να περνούν το κατώφλι των ανακριτών.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο επροκειτο να γίνει και η λήψη γενετικού υλικού από τους συλληφθέντες προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο φυσικός αυτουργός της στυγερής δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Την ίδια μέρα δήλωσε στην Ανακρίτρια παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος ζήτησε να εντοπιστούν όλοι όσοι με πράξεις τους συνετέλεσαν στην τραγικό αποτέλεσμα του θανάσιμου τραυματισμού με μαχαίρι του 29χρονου.

news247

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.