Κινητικότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ



Έντονη κινητικότητα σύμφωνα με πληροφορίες παρατηρείται αυτή την Εβδομάδα στο στρατόπεδο της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ .

Ανανεώσεις συμβολαίων - αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών - προσθήκες ποδοσφαιριστών το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πιέζει ο χρόνος και ότι γίνεται γίνεται με υπομονή και μεθοδικότητα και πλάνο που με την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ της επομένης χρονιάς θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο.

Ονόματα παρελαύνουν πολλά γιατί όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν η ομάδα με την παρούσα διοίκηση είναι μαγαζί γωνία  και οι ποδοσφαιριστές λόγω φερεγκειότητας  της διοίκησης δεν είναι δύσκολο να πειστούν να υπογράψουν συμβόλαιο μιας και τα χρήματά τους είναι εξασφαλισμένα. Όμως όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας κ. Ταουσιάνης θέλουμε ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, εκεί έ.χει επικεντρωθεί η προσπάθεια.

Φέτος δεν θα πάρουν ότι νάναι!!!


Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάποιες πληροφορίες όμως επειδή  σεβόμαστε τους ανθρώπους της ομάδας και την προσπάθεια που κάνουν το όνειρο των Χανιωτών φιλάθλων να γίνει πραγματικότητα ονόματα θα γράφουμε σε αυτόν τον ιστιότοπο μόνο όταν θα είναι 100%

κλεισμένες οι μεταγραφές

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.