Ισοπαλία παραχώρησαν τα Χανιά 1-1 στην ΑΕΚ β΄



Μέτρια εμφάνιση παρουσίασαν τα Χανιά στον αγώνα με την ΑΕΚ β με αποτέλεσμα να παραχωρήσουν ισοπαλία 1-1 στην β΄ομάδα της ένωσης.

Η εμφάνιση της ομάδας των Χανίων δεν θύμησε σε καμία περίπτωση αυτή της περασμένης Δευτέρας στο Ζηρήνειο με την Κηφισιά που σαφώς είναι καλύτερη ομάδα από αυτή της ΑΕΚ β΄. Και άν δεν ήταν σε καλή μέρα ο τερματοφύλακας της ομάδας Μανώλης Καλογεράκης τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου καλά.

    Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των  Χανίων φαινόταν σαν να ήταν κουρασμένοι δεν υπήρχε φαντασία στο παιχνίδι τους και κάποιες φορές φαινόταν σαν να ήθελαν να κάνουν το κάτι παραπάνω με ατομικές ενέργειες αλλά δεν τους έβγαινε.

Εδώ να σημειώσουμε ότι και οι ποδοσφαιριστές πού ήρθαν από τον πάγκο δεν βοήθησαν στην βελτίωση της εικόνας.



Οι φάσεις του αγώνα

7’ Σουτ του Κορομηλά έξω από την περιοχή με υπερένταση ο Καλογεράκης παραχωρεί κόρνερ
14’ Γκολ για τα Χανιά με τον Τσέλιο: Ο Κατσούρι προλαβαίνει την μακρινή μπαλιά του Μπάτζιο και σεντράρει για τον Μάναλη ο οποίος στρώνει για τον Ηλία Τσέλιο που με πλασέ κάνει το 1-0.
21’ Σουτ του Πανερά, ο Καλογεράκης σε ετοιμότητα διώχνει μακριά.
23′ Ατομική προσπάθεια του Ζέκχοφ και σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ
24′ Ο Μάναλης μπαίνει μόνος στην περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή τον προλαβαίνει ο Χατζηκυριάκος και κόβει
31’ Καλή εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη, λίγο πάνω από τα δοκάρια
38’ Φάουλ Σερβιλάκη ελάχιστα άουτ πάνω από το δοκάρι του Γκίνη
58’ Ο Γκολφίνος γυρνάει στον Πάπα ο οποίος σουτάρει μέσα από την περιοχή και πλεονεκτική θέση, ο Καλογεράκης σε δυο χρόνους μπλοκάρει
74’ Μεγάλη επέμβαση Καλογεράκη σε τετ α τετ με τον Γεωργέα
83’ Δοκάρι για τα Χανιά: Ο Μανουσάκης βγαίνει μόνος απέναντι στον Γκίνη σουτάρει δυνατά, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι.
89′ Γκολ για την ΑΕΚ Β με την κοντινή κεφαλιά του Γεωργέα μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι
90′ Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Λάτσι για σκληρό μαρκάρισμα

Διαιτητής: Μπαλαχούτης Γιώργος (Πειραιά)
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος Νίκος – Σπηλιώτης Παναγιώτης (Κορίνθου)
 4ος Διαιτητής:Σταυρουλάκης Ραφαήλ (Ρεθύμνου)

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Γιαμπερέ (71’ Σέχου), Τσέλιος (71’ Ναζίμ), Λεμονής, Μπουρσέλης, Κόλα (59’ Ιατρούδης), Ζέκχοφ (46’ Μανουσάκης), Μάναλης

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Γεωργέας, Σταμούλης, Κορομηλάς (83′ Πιτιλάκος), Πάπα (70’ Λέλεκας), Πανεράς (90+2’Ντάικο), Σκόνδρας, Γκολφίνος (70’ Σταμούλης), Χριστόπουλος

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι παρακολούθησε ο ένθερμος φίλος της ομάδας των Χανίων και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Αλέξανδρος Μαρινάκης

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.