Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν για ασέλγεια



 Με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, οι δύο ποδοσφαιριστές θα τεθούν εκτός ομάδας στον Βόλο καθώς είναι οι ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται στο περιστατικό ασέλγειας σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Σε ένα περιστατικό ασέλγειας σε βάρος κοπέλας μέσα σε ένα μπαρ του Κολωνακίου συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν. Ο παίκτης της ομάδας της Super League φέρεται να προχώρησε σε ιδιαίτερα ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας από το Βέλγιο, η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα μαζί με φίλους της στα πλαίσια σχολικής εκδρομής. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές πως η κοπέλα είναι ανήλικη ενώ για το συμβάν ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη από την ΕΛΑΣ.

Στην ΠΑΕ Βόλος άμεσα, ωστόσο, «έτρεξαν» διαδικασίες και ο Μπόρις Κλέιμαν θα τεθεί εκτός ομάδας όπως και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος πιθανότατα ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνάκι. Έτσι, καλείται κι αυτός να αντιμετωπίσει την… οργή του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έδωσε εντολή για να ξεκινήσει η διαδικασία διακοπής συμβολαίου στους δύο ποδοσφαιριστές.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος χωρίς να δώσει διευκρινήσις για το γιατί συμβαίνει αυτό.

Το χρονικό του περιστατικού

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος είναι και υπήκοος Ισραήλ, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας μέσα σε μπαρ.

Ακολούθησε συμπλοκή με φίλους της κοπέλας, υπηκόους Βελγίου. Παρενέβη άμεσα η Αστυνομία η οποία τους προσήγαγε όλους. Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.