Παραιτήθηκε ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

 


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ, όπως όλα δείχνουν, να μην συνεχίζει στον ερυθρόλευκο πάγκο καθώς ο Ισπανός τεχνικός το απόγευμα της Δευτέρας παραιτήθηκε. Η πίεση και η κριτική προς το πρόσωπο του μετά το 2-2 της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν τέτοια που ο Ισπανός προπονητής δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί και παραιτήθηκε.

Από το πρωί της Δευτέρας (3/4) το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ισπανό τεχνικό, λίγες ώρες αργότερα υπήρξε σύσκεψη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ δήλωσε την παραίτηση του, δύο 24ώρα πριν το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ ενώ την Κυριακή υπάρχει το "αιώνιο" ντέρμπι στη Λεωφόρο (09/04, 21:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Όπως όλα δείχνουν και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω-κάτω η δεύτερη θητεία του 60χρονου Ισπανού ως προπονητής του Ολυμπιακού που ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου το 2022 ολοκληρώθηκε μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.