Ηττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο Χανίων για την Κ19

 Στην ημιτελική φάση σταμάτησε η πορεία της ομάδας Νέων των Χανίων στη διοργάνωση του Κυπέλλου Χανίων.

Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον Γρανίτη τον οποίο υποδέχθηκε σήμερα (12/04) στο γήπεδο των Περιβολίων με σκορ 4-0 και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα μας αν και σαφώς επηρεασμένη από την μεγάλη αγωνιστική αποχή (πρώτο ματς μετά τις 22 Φεβρουαρίου), πάλεψε τον στα ίσια κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Α’ κατηγορίας Χανίων, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Τα Χανιά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 από το α’ ημίχρονο, με τα γκολ των Αθανασιάδη στο 21′ και Δρακάκη στο 45+1΄. Η ομάδα μας είχε στο 26′ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Λεωνίδα Κουκουράκη, αλλά και με τον Κοτσίνη στο 42′.

Στο β’ μέρος οι παίκτες του Βασίλη Παπαδάκη πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν για το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι και είχαν δυο καλές στιγμές με τον Βόρφι στο 63′ και το 70′. Ωστόσο ο Γρανίτης σε μια αντεπίθεση σημείωσε τρίτο γκολ με τον Παπαδάκη στο 71′, ενώ λίγο πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Κοκάκη στο 84′.  

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Μπούρδος
Τέταρτος διαιτητής: Κανελάκης

Κ19 Χανιά (Βασίλης Παπαδάκης): Μπερβανάκης, Μπραουδάκης, Κοτσίνης, Γκολλόση, Κουκουράκης Μιχ., Σκοπελίτης (58’Χαλίλι), Κουκουράκης Λεων. (58’Μπίτι), Βόρφι, Τζαμπάζοφ (86′ Μπαλίου), Τσούτσης (86′ Τσακίρης), Σταματάκης

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Κολομπάκης Ανδ., Κατσαρός, Στεφανίδης Ηλ., Παπακαστρίσιος (85′ Ρουσάκης), Πατρικάκης, Νάστο (59′ Μάγγος), Μποντούρι (75’Κολομπάκης Σπ.), Παπαδάκης (75’Κοκάκης), Αθανασιάδης (85′ Μεγαλακάκης), Δρακάκης

 chaniafc

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.