Κίνδυνος ανάκλησης δελτίων σε 13 ΠΑΕ της superleague2

Μεγάλό πρόβλημα, επειδή έγινε ανάκληση των δηλώσεων περί μη οφειλής.

Κίνδυνος ανάκλησης δελτίων για 13 ΠΑΕ της Super League 2!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport", οι ομάδες έχουν κάνει σύμβαση εκχώρησης από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά η δόση που περίμεναν δεν έχει εκταμιευτεί. Η καθυστέρηση έχει να κάνει και με τη διακοπή του πρωταθλήματος για 40 μέρες, προκαλώντας αλλαγή στις ημερομηνίες καταβολής των δόσεων από την ΕΡΤ 

Το πρόβλημα είναι ότι τη Μεγάλη Τετάρτη είναι πιθανό η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών να καλέσει για εξηγήσεις τις 13 ΠΑΕ, προκειμένου να αποφύγουν την ανάκληση δελτίων.

Το θέμα αυτό δεν αποκλείεται να απασχολήσει και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς το ήδη προβληματικό πρωτάθλημα της Super League 2 θα τιναχτεί στον αέρα, εάν 13 ομάδες δεν μπορούν να αγωνιστούν. Γι' αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί δεκαήμερη παράταση, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κατηγορία.. 


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.