Λαμπράκης: Βάζουμε τις βάσεις για να ανέβουμε του χρόνου στην Super League

 


Ο Στάυρος Λαμπράκης παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα της Super League 2, την απαξίωση της κατηγορίας, ενώ όσον αφορά τα Χανιά τόνισε πως η ομάδα φέτος βάζει της βάσεις, για να διεκδικήσει του χρόνου την άνοδο στην 1η κατηγορία – Τι είπε για τον Εργοτέλη.

 

Στην προσπάθεια που κάνουν τα Χανιά την φετινή χρονιά, αλλά και στις βάσεις που βάζουν φέτος οι “μπλε” για να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Στάυρος Λαμπράκης, που παράλληλα σχολίασε το ματς με τον Ηρόδοτο και το ισόπαλο 0-0.

Επιπλέον, στάθηκε στα προβλήματα της κατηγορίας, που όπως ανέφερε έχει απαξιωθεί, στάθηκε στην αναδιάρθρωση, που χαρακτήρισε αποτυχημένη, καθώς όπως είπε το πρωτάθλημα των 12 ομάδων, έγινε πρωτάθλημα… 34ων.

Τέλος, έκανε λόγο για πικρία αναφορικά με τον Εργοτέλη, καθώς δεν περίμενε πως ο σύλλογος θα έφτανε σε διάλυση.

Δείτε την συνέντευξη του Σταύρου Λαμπράκη στο “TV CRETA”:

sportcaster.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.