Η προπονητολογία καλά κρατεί στα Χανιά

 


Η προπονητολογία καλά κρατεί στα ποδοσφαιρικά στέκια και στα καφενεία εδώ στα Χανιά.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φυσικά έχουν και τα σάιτ της πόλης που δίνουν τροφή χωρίς τίποτα το συγκεκριμένο. 

Έπεσαν ονόματα στο τραπέζι και κάτι τέτοια.

Μα το ζήτημα του προπονητή το διαχειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Γιώργος Βρέντζος και αν υπήρχε κάτι έχω την εντύπωση ότι ο ίδιος θα το έβγαζε στον αέρα.

Τώρα το να γράφει και να λέει ο ένας το κοντό του και ο άλλος το μακρύ του δεν νομίζω ότι κάνει καλό στην λειτουργία της ομάδας εν όψει μάλιστα ενός πολύ δύσκολου αγώνα που έχει να δώσει η ομάδα την προσεχή Κυριακή στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.

Ας κάνουμε λοιπόν λίγες μέρες υπομονή για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα τρέξει αγωνιστικά την ομάδα από εδώ και μπρός .

Α και ας σταματήσουν να γράφουν αυτοί που γράφουν ότι εχει έρθει συμφωνία με τον τάδε ή τον δείξε για την επομένη σεζόν.

Την μιά γράφουν ότι δεν θέλουμε γυρολόγους και την άλλη ότι έχει κλείσει για την επομένη σεζόν ο τάδε.

Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά έστω και άν ισχύουν που δεν ισχύουν μόνο κακό κάνουν στην ομάδα;;

Κατά πάσα πιθανότητα κατά την γνώμη μου ως την Δευτέρα το αργότερο θα έχει ανακοινωθεί το όνομα του προπονητή ας κάνουμε υπομονή λοιπόν και ας σταματήσει επιτέλους η προπονητολογία που μόνο καλό δεν κάνει αυτή τη στιγμή.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.