Την πρόσληψη προπονητή στα Χανιά προανήγγειλε ο Γιώργος Βρέντζος



 Με μεγάλη ικανοποίηση διάβασα την ανάρτηση του Γιώργου Βρέντζου σήμερα . 

O εξωδιοικητικός παράγοντας της ομάδας των Χανίων αφού έκανε απολογισμό για την πορεία της ομάδας μετά το τέλος σου πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της superleague 2

προανήγγειλε και την πρόσληψη προπονητή τίς αμέσως επόμενες μέρες.

Επιτέλους έφτασε η ώρα έστω και αργά να έρθει στην ομάδα των Χανίων κανονικός προπονητής και να μην πορευόμαστε με λύσεις ανάγκης.

Ένας προπονητής που ελπίζω να αποκαταστήσει την κανονικότητα στο αγωνιστικό κομμάτι της της ομάδας και να επανέλθει η ομάδα στα επιτυχημένα αποτελέσματα και όχι μόνο .

Ένας προπονητής που θα βάλει τις βάσεις να φτιαχτεί μια ομάδα ανάλογη των προσδοκιών της διοίκησης και των Χανιωτών φιλάθλων για την επόμενη χρονιά.

Επισήμανε δε ότι ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος  θα είναι ένα γερό τέστ για την επομένη χρονιά τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για το προπονητικό τίμ για να δείξουν ποιοι  μπορούν να ανταπεξέλθουν στους στόχους που έχει βάλει η ομάδα και ανάλογα θα γίνουν οι βελτιώσεις όπου κριθεί απαραίτητο

Με αγωνία λοιπόν όλος ο φίλαθλος κόσμος των Χανίων περιμένει την αναγγελία του ονόματος του νέου προπονητή .

Ολόκληρη η ανάρτηση



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.