Σανίδα σωτηρίας ψάχνει από τον Μπαλτάκο ο Μαρτσούκος για να κρατήσει την καρέκλα

 


Σανίδα σωτηρίας ψάχνει ο φυτευτός πρόεδρος της superleague2 κ. Μαρτσούκος μαζί με αυτούς που τον φυτέψανε και αφού έφαγε πόρτα από τον κ. Αυγενάκη ο οποίος περιμένει την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για να τον συναντήσει , η οποία αναμένετε τέλος του μήνα έκλεισε ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ μία μέρα πρίν συζητηθεί η ένσταση του κ. του κ Ροκάκη για να συζητήσουν τάχα μου το ποσοστό που δικαιούται η κατηγορία από την φορολόγηση του στοιχήματος λες και μπορεί ο κ. μπαλτάκος να του εξασφαλίσει τα χρήματα.

Άλλος είναι ο λόγος!!!!!!!!!!! Η καρεκλα!!!!!!!!!!!

Θέλουν να δουν αν μπορούν να επηρεάσουν την σύνθεση του διαιτητικού να βγάλει απόφαση υπέρ του Μαρτσούκου

Γι αυτό κλείστηκε και το ραντεβού 29 ώρες πριν συζητηθεί η ένσταση του κ. Ροκάκη κατά του κύρους της εκλογικής διαδικασίας .

Μιά ένσταση που έχει λογική και επιχειρήματα και αυτό αποδεικνείεται από την πρόσφατη αποχώρηση της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας ομάδα η οποία ψήφισε τον κ. Μαρτσούκο ενώ δεν είχε δικαίωμα ψήφου/


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.