Η ΕΠΣΧ όρισε τις ημερομηνίες και τις ώρες για τους 2 ημιτελικούς του κυπέλου Χανίων

 


Η ΕΠΣ Χανίων όρισε τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Χανίων, με το 

ΑΕ Κυδωνίας – Απόλλων να διεξάγεται την προσεχή Τετάρτη (5/4) και το

 Κ19 Χανιά – Γρανίτης να ορίζεται για την Μεγάλη Τετάρτη (12/4).

 

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Χανίων οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου Χανίων, από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι τοου τελικού και οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην γιορτή του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕ Κυδωνίας και τον Απόλλωνα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου (16:00) στο γήπεδο Βαρυπέτρου, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της Κ19 της ΠΑΕ Χανιά και τον Γρανίτη, ορίστηκε για την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου (18:00) και μάλιστα το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Περιβολίων

Η ανακοίνωση:

Ο αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κ.Ε., μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Κυδωνίας – Απόλλων, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, ώρα 16.00, γήπεδο Βαρυπέτρου.

Ο αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κ.Ε., μεταξύ των ομάδων Κισσαμικός – Γρανίτης, θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, ώρα 18.00, γήπεδο Περιβολίων

sportcaster.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.