Έρχεται το τέλος εποχής του Λεουντζάκου από την προεδρία της superleague2



Θέμα ολίγων ημερών είναι η αποκαθήλωση του κ. Λεουντζάκου από την προεδρία της superleague 2.

Και θα φύγει αποτυχημένος αφού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία.

Έρχεται η εποχή του Αντώνη Ροκάκη ο οποίος υποσχέθηκε στις ομάδες να εξασφαλίσει από 150.000 ευρώ σε κάθε μία από αυτές μετά από τις επαφές που θα γίνουν με δική του πρωτοβουλία με τον κ. Αυγενάκη. Ποσό το οποίο είναι διπλάσιο από αυτό που υποτίθεται ότι είχε προτείνει ο υφυπουργός στον κ. Λεουντζάκο.

Και πολύ καλά ξέρουμε ότι ο κ. Ροκάκης ότι λέει  το κάνει πράξη . Πάντα μιλάει τεκμηριωμένα και ποτέ δεν λέει λόγια του αέρα.

Αναμένουμε λοιπόν την επομένη Τρίτη στην συνέλευση της superleague 2 η επιτροπή που συστήθηκε υπό τον κ. Αντώνη Ροκάκη  μετά από τις επαφές που θα κάνει να φέρει ευχάριστα νέα για την κατηγορία ούτως ώστε να επαναρχίσει το πρωτάθλημα από τις αρχές του Μαρτίου .

Κάτι τέτοιο θα αναγκάσει τον κ. Λεουντζάκο σε παραίτηση κάτι που σημαίνει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Εάν λοιπόν μετά από αυτά ο κ. Ροκάκης  θελήσει  να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της league 2 δεν νομίζω να έχει πρόβλημα εκλογής.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.