Έχει κοντή μνύμη ο Αυγενάκης για την superleague 2



 Super League 2: Δεν είπε ποτέ για ποσά, αλλά ούτε και έπρεπε να συμφωνήσουν και οι τέσσερις επαγγελματικές λίγες. Η κοντή μνήμη του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αφού έκανε λόγο για υποκινούμενη απόφαση αναστολής του πρωταθλήματος, ο Λευτέρης Αυγενάκης εμφανίζεται ανυποχώρητος και εξακολουθεί να αφήνει ξεκρέμαστη την Super League 2.

Δύο είναι τα σημεία τα οποία ο υφυπουργός Αθλητισμού φαίνεται να έχει κοντή μνήμη«Ποτέ δεν είπα για νούμερα, ποτέ δεν δεσμεύτηκα», ανέφερε στις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (8/2).

Με λίγα λόγια η Super League 2 είναι η τρελή της υπόθεσης που ζητά εφαρμογή της ΚΥΑ ώστε να πάρει τα προβλεπόμενα χρήματα από την φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος. Αυτά που αρχικά ήταν 8,5 εκατ ευρώ, μετά έπεσαν στα 5,1 και εντέλει έφτασαν στο 1,7.

Τρελή είναι και η ΕΠΟ που στην πρόσφατη ΓΣ στη Θεσσαλονίκη συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα αναλυτικά με εκπροσώπους μεγάλων ΠΑΕ. «Με την SL2 δεν έχουμε τίποτα, μακάρι να πάρουν τα 8,5 εκατομμύρια που τους υποσχέθηκαν αρχικά», είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Κατά τον Αυγενάκη που υποστηρίζει ότι ουδέποτε μίλησε για ποσά και δεν δεσμεύτηκε σε κανέναν, η ΕΠΟ προχώρησε δηλαδή σε ένα ψήφισμα (!) υπέρ της SL2 χωρίς αντίκρισμα.

Παράλληλα, η ΚΥΑ υπογράφεται σήμερα (8/2) και η Super League 2 μένει εκτός επειδή τόλμησε να αντιδράσει για τα «ψίχουλα» που θα πάρει.

Τώρα πως προχωρούν οι διαδικασίες χωρίς να συμφωνήσουν και οι 4 λίγκες αυτό μόνο ο υφυπουργός Αθλητισμού μπορεί να το εξηγήσει. Ήταν άλλωστε ο ίδιος που έλεγε πριν μερικές ημέρες: «να τα βρουν οι επαγγελματικές λίγκες για τη δίκαιη κατανομή».

Και κάτι ακόμη: Για τις ομάδες που συμμετέχουν χωρίς πιστοποιητικό και χωρίς εγγυητική, ξέχασε προφανώς ότι το προβλέπει ο νόμος.

Ο N.2725/1999 και το άρθρο 77Α παρ.7 έχει διαφοροποιηθεί και πλέον προβλέπει αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών για κάθε παράβαση. Απαγόρευση συμμετοχής συνεπάγεται μόνο η μη χορήγηση ή ανάκληση πιστοποιητικού εάν μέτοχος έχει καταδικαστεί με αμετάκλητη δικαστική απόφαση

mikriliga

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.