Έξαλλοι σε FIFA και UEFA με τα καμώματα Αυγενάκη!


Εκτεθειμένη για ακόμη μια φορά η Ελληνική κυβέρνηση με τις αλχημείες του εντολοδόχου υφυπουργού που έχει κάνει για ακόμη μια φορά μεγάλη ζημιά στο ποδόσφαιρο

Όλα τα 'χει  η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε!

Κάπως έτσι μπορεί κάποιος ρομαντικός να εκφράσει την άποψή του για τα νέα μαντάτα που φτάνουν από Νιόν και Ζυρίχη για τον κομπλεξικό υφυπουργό αθλητισμού της χώρας μας που έχει κάνει τον αθλητισμό στην χώρας μας διεθνώς ρεζίλι!

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ από την Ζυρίχη και την Νιόν, τα υψηλόβαθμα στελέχη των Διεθνών Ομοσπονδιών είναι ενοχλημένα με όλα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα με την SL2!

Γνωρίζουν πολύ καλά πως αιτία του "πολέμου" στην χώρα μας είναι η αθέτηση της συμφωνίας για την απόδοση των χρημάτων στις ΠΑΕ από τα ποσοστά του στοιχήματος. Ένα παραπάνω που η πράξη αυτή έχει ρυθμιστεί με Νόμο του κράτους!

Οι άνθρωποι λοιπόν της FIFA και της UEFA δεν μπορούν να χωνέψουν πως μετά την παρέμβαση τραγέλαφο του Λευτέρη Αυγενάκη στον αθλητικό νόμο και το μητρώο της κακίας ώρας , έρχεται μια νέα περίπτωση με αθέτηση και πάλι από την πλευρά της κυβέρνησης να τηρήσει τις δικές της εξαγγελίες και Νόμους που έχει ψηφίσει!

Ενοχλημένοι βέβαια και για το γεγονός πως η αναβολή του πρωταθλήματος της SL2 θα επιφέρει πλήγμα και στην ανώτερη κατηγορία της SL1 που πρέπει σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσει βάσει προγραμματισμού το πρωτάθλημα. Ο εκτροχιασμός από τον προγραμματισμό της SL1 θα έχει σίγουρα πολλές αναταράξεις και θα δημιουργήσει επίσης πολλά προβλήματα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε ας μη ξεχνάμε πως με απόλυτη υπαιτιότητα του αποτυχημένου Κρητικού (ντρέπονται και οι ίδιοι οι συντοπίτες του) , τινάχτηκε το περασμένο καλοκαίρι ολόκληρη η Γ εθνική και φυσικά πήγε πίσω και το πρωτάθλημα της SL2!

Ο χρόνος δυστυχώς τελείωσε και η ζημιά που θα επιφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία ο υφυπουργός των ΛΙΓΩΝ και όχι ΟΛΩΝ των Ελλήνων θα είναι τεράστια!

Οι Ομοσπονδίες της  FIFA και  της UEFA   δεν αστειεύονται και ας ευχόμαστε να μην προχωρήσουν στα χειρότερα...

Κυριάκο Μητσοτάκη η καθυστέρηση από την πλευρά σου να αλλάξεις την κατάσταση  δεν δείχνει  απλά αδράνεια αλλά εγκληματική συνενοχή!

  pamebala.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.