“Λευκό τοπίο” ο ορεινός όγκος των Χανίων

 Οι δυνατοί άνεμοι δεν κατέβασαν πιο χαμηλά το χιόνι που έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ορεινό όγκο των Χανίων. Η κίνηση των οχημάτων παρουσιάζει προβλήματα στις υψηλές περιοχές του Νομού όπου όμως υπάρχουν μηχανήματα από τους Δήμους και την Περιφέρεια και κάνουν εκχιονισμούς



•ΣΦΑΚΙΑ: Δυνατή ήταν η διέλευση οχημάτων μετά τις 9 το πρωί στον κάθετο οδικό άξονα Βρύσσες- Χώρα Σφακίων, όπως είπε στα “Χ.ν.” ο δήμαρχος Σφακίων κ. Μ. Χιωτάκης αφού ο δρόμος είχε ανοίξει. Τα χιόνια ξεκινάνε μετά την Κράπη και μέχρι την Ίμπρο.
• KΕΡΑΜΕΙΑ: Στα Κεραμειά χιονοπτώσεις έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας κυρίως στα ορεινά και όχι στα χωριά.
• ΟΜΑΛΟΣ: Αποκλεισμένος είναι ο Ομαλός ωστόσο στην περιοχή εργάζονται μηχανήματα με στόχο να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μέχρι το μεσημέρι (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες).
• ΑΝ. ΣΕΛΙΝΟ- ΟΡΕΙΝΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σε Επανοχώρι και Πέτρα Σέλι καθώς και στα Τεμένια καταγράφονται οι μεγαλύτερες χιονοπτώσεις. Στην περιοχή εργάζονται μηχανήματα της Π.Ε. Χανίων ώστε να ανοίξουν το δρόμο μέχρι το μεσημέρι.
Σημειώνεται ότι η κίνηση των οχημάτων προς και αυτές τις περιοχές γίνεται υποχρεωτικά με αλυσίδες.
haniotika-nea.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.