Εύκολα στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς (vids)

 


Στα ημιτελικά του Australian Open προκρίθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Μετά από 2 ώρες και 17 λεπτά ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς έκαμψε την αντίσταση του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα (Νο 71 στην παγκόσμια κατάταξη) με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 6-4)  και πλέον έχει τη μεγάλη ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του γκραν σλαμ της Μελβούρνης.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε αποκλειστεί από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, όμως ο φετινός του αντίπαλος, ο επίσης Ρώσος Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 20 στον κόσμο), είναι απολύτως στα μέτρα του Τσιτσιπά.

Ο Κατσάνοφ αντιμετώπισε νωρίτερα τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα και είδε τον αντίπαλό του να αποχωρεί λόγω τραυματισμού στο 3ο σετ, κι ενώ ο Ρώσος προηγείτο με 7-6 (5), 6-3 και 3-0.

Ο Τσιτσιπάς είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στις αναμετρήσεις του με τον Ρώσο, με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας χάσει μόλις δύο σετ. Τελευταίος αγώνας τους ήταν στο περσινό Masters 1000 της Ρώμης, όπου ο Ελληνας τενίστας επικράτησε στη φάση των «16» με 3-0 (4-6, 6-0, 6-3) και ο ημιτελικός στο Australian Open θα είναι ο πρώτος τους σε γραν σλαμ.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του τουρνουά.

flogasport
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.