Ψαλίδισε τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες της supreleague 2 από το στοίχημα ο Αυγενάκης





Μόνο θετικά δεν ήταν τα νέα για την Super League 2 για τα χρήματα του στοιχήματος.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με όλες τις επαγγελματικές λίγκες για τα χρήματα του στοιχήματος. Στο ραντεβού βρέθηκαν εκπρόσωποι από Super League 1, Super League 2, Basket League και Volley League.

O υφυπουργός Αθλητισμού αρχικά έκανε μια ανάλυση για το πως θα γίνει η κατανομή των χρημάτων από το ποσοστό του στοιχήματος, ενώ ενημέρωσε εκ νέου και για τις προϋποθέσεις για να πάρουν την χρηματόδητηση οι ομάδες.

Όταν όμως η κουβέντα πέρασε στην ουσία του πράγματος, αποδείχθηκε πως μόνο δίκαιη δεν είναι εντέλει η κατανομή του ποσού για κάθε λίγκα. Κι αυτό διότι, ο Αυγενάκης, προκειμένου να μη χαλάσει χατήρι στην Super League 1, προχωρά όπως φαίνεται σε αδιανόητο «ψαλίδι» σε ό,τι αφορά την Super League 2.

Oι ομάδες της κατηγορίας είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα με το «άδειασμα» του Αυγενάκη, ο οποίος με τις πρακτικές του δημιουργεί έξτρα προβλήματα στην SL2, την οποία και αφήνει ξεκρέμαστη!

Οι μάσκες έπεσαν και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Κάθε ΠΑΕ της Super League 2 αρχικά ήταν να πάρει από 260.000 ευρώ, το ποσό αυτό στη συνέχεια μειώθηκε στις 170.000 ευρώ και στη συνάντηση της Τρίτης (31/1) έπεσε στις 70.000 ευρώ!

Από την χρηματόδοτηση εξαιρούνται οι ομάδες Β, καθώς και οι ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδότηση και αντιμετωπίζουν θέματα με την εγγυητική τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι το «άδειασμα» του Αυγενάκη προς την Super League 2 που αποτελεί άλλωστε δικό του δημιούργημα έχει προκαλέσει ήδη αναταράξεις. Αναμένονται αντιδράσεις που θα κορυφωθούν στο ΔΣ της Πέμπτης (2/2) 

mikriliga

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.