Σε Διαβούλευση ο νέος “Κανονισμός Καθαριότητας” του Δήμου Πλατανιά.

 


Ο Δήμος Πλατανιά θέτει σε διαβούλευση το σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας, πρίν την εισαγωγή του για έγκριση, από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Περιλαμβάνει το ελάχιστο περιεχόμενο όπως αποτυπώνεται στον πρότυπο κανονισμό (ΦΕΚ 5888/τ.Β΄/15-12-2021), λαμβάνει υπόψη τις πρόσφατες διατάξεις περί αποβλήτων και συμμορφώνεται με τα προβλεπόμενα στο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ) 2020-2030 και στο Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης Δημιουργίας Αποβλήτων (ΦΕΚ 83/τ.A΄/03-05-2022).
Το Σχέδιο του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Πλατανιά έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Δήμου https://hello.crowdapps.net/participation.../challenges/..., ενώ οποιοσδήποτε προτάσεις μπορούν να αποστέλλονται και στο email:papadopoulou@platanias.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.