ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ:Η αποστολή για το ματς με Προοδευτική

 ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η αποστολή για το ματς με Προοδευτική

Με προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα (07/01) το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας  για την αναμέτρηση με την Προοδευτική, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 08/01 (14:45) στο γήπεδο Περιβολίων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης έκαναν γνωστή την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση, από την οποία εκτός έμειναν ο Καμαρά που είναι τιμωρημένος και ο Κόλα που ταλαιπωρείται από ίωση.

Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας συμπεριλήφθηκαν οι: Κατσιμήτρος, Πενταράκης, Μπάτζιος, Ζιούλης, Γιαμπερέ, Ρότσα, Χιντζίδης, Λεμονής, Ναζίμ, Μπουτσάκης, Κοκκίνης, Ζούνης, Κατσούρι, Πολίτης, Ιμεραλιλάι, Μάναλης, Μαρτσάκης, Καπνίδης, Τσέλιος, Μπουρσέλης.

 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.