ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ :Η σημερινή προπόνηση και δηλώσεις ενόψει Κηφισιάς

 


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής (22/01, 14:45) με αντίπαλο την Κηφισιά στα Περιβόλια.

Η σημερινή (20/01) προπόνηση διεξήχθη το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, αγωνιστικά τελειώματα και τακτική αγώνα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (21/01) το πρωί με προπόνηση στο γήπεδο της Μ.Ελιάς, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι Νίκος Μαναρώλης και Γιώργος Μανουσάκης παραχώρησαν δηλώσεις για την αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Μαναρώλης ανέφερε αρχικά ότι: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας, μια ομάδα δυνατή, δουλεμένη και με το απόλυτο έως τώρα. Είναι ένα ματς που αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα και να κυρίως αποδείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να στοχεύσει πιο ψηλά. Η αναμέτρηση θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στην τακτική. Οποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη και πιο πειθαρχημένη να ακολουθήσει το πλάνο της και να βγάλει τα πλεονεκτήματα της στον αγωνιστικό χώρο, θα κερδίσει το παιχνίδι».

Ο Νίκος Μαναρώλης στάθηκε και στην δύναμη της έδρας επισημαίνοντας ωστόσο ότι «Στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια, η ομάδα μας δείχνει διαφορετικό πρόσωπο όσον αφορά τα αποτελέσματα, όχι τόσο ως προς την αγωνιστικότητα και τους στόχους που έχουμε στα εκτός Περιβολίων παιχνίδια. Για εμάς αυτά είναι πολύ κοντά και αυτό που μας λείπει στα εκτός έδρας ματς είναι το αποτέλεσμα. Αυτό το κερδίζουμε στους εντός έδρας αγώνες, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Είναι δεδομένο ότι αισθανόμαστε πιο άνετα στα Περιβόλια που έχουμε την υποστήριξη του κόσμου».

Για το γεγονός ότι την Κυριακή τα Χανιά θα επιδιώξουν να σταματήσουν το νικηφόρο σερί της Κηφισιάς και να γίνουν η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα που θα της αποσπάσει βαθμούς, ο Νίκος Μαναρώλης τόνισε: «Είναι ένα ισχυρό κίνητρο. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι η ομάδα μας απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους είναι ανταγωνιστική. Ωστόσο η ομάδα μας έχει σε κάθε αγώνα και ανεξαρτήτου αντιπάλου τα δικά της κίνητρα που δεν είναι άλλα από την άνοδο της στην βαθμολογία…»

 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μανουσάκης ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που είναι πρώτη στην βαθμολογία και με το απόλυτο έως τώρα. Είναι ένα δύσκολο τεστ για εμάς, αλλά διαθέτουμε και το ρόστερ και την ποιότητα να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη. Θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο που είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στην προσπάθειά μας να φτάσουμε τον στόχο μας».

 

 

 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.