Αφήστε επιτέλους τις κακόβουλες κριτικές και στηρίξτε την ομάδα του τόπου μας



Διαπίστωσα σε μια βόλτα που έκανα σήμερα το πρωί στο κέντρο των Χανίων ότι υπάρχουν δυστυχώς αρκετοί συμπολίτες μας που  το παίζουν φίλαθλοι και γυρίζουν δεξιά και αριστερά σε καφενεία, σε πηγαδάκια σε πλατείες και σχολιάζουν κάνοντας κακόβουλη κριτική για την ομάδα της πόλης μας ενώ δεν πατάνε στο γήπεδο.
Την μια τους φταίει το σήμα την άλλη το όνομα .
Δικαιολογίες του κολ..... 
Από την στιγμή κύριοι που δεν έρχεστε στο γήπεδο δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε.
Δεν δικαιούστε  να κρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις.
Για να έχετε το δικαίωμα να κρίνετε πρέπει να έρχεστε στο γήπεδο και να στηρίξετε με την παρουσία σας την προσπάθεια που γίνεται.
Και για να σας φύγουν οι απορίες και το σήμα θα αλλάξει όταν πρέπει και τον κατάλληλο προπονητή που λέτε ότι χρειάζεται θα πάρει η ομάδα όταν κριθεί απαραίτητο.
Αν ανατρέξουμε στο πρόσφατο παρελθόν η πορεία  και η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στις πρώτες εννέα αγωνιστικές είναι με διαφορά η καλύτερη των τελευταίων ετών.
Αφήστε λοιπόν τις κακόβουλες  κριτικές και ελάτε στο γήπεδο να στηρίξετε την ομάδα μας.
Είναι λυπηρό σε μια πόλη των 60000 ανθρώπων  να βρίσκονται μόνο 500-600 άτομα στο γήπεδο σε κάθε αγωνιστική.
Το όνομα της ομάδας είναι ΧΑΝΙΑ!!! 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.