ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

 


Σε αναμονή βρίσκονται στην Επισκοπή όσον αφορά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου η οποία αναμένεται να βγει σήμερα η αύριο  λίγο μετά τις 16.30. Από εκεί εξαρτώνται σχεδόν τα πάντα για την ομάδα του Ρεθύμνου αφού σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης δεν θα της δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψει στην Προοδευτική.

Επειδή όμως όλα λειτούργησαν νομότυπα την Δευτέρα που μας πέρασε στην έφεση που άσκησε η ρεθεμνιώτικη ομάδα δια μέσω της νομικού της εκπροσώπου κας Δόξας Τσαγκαράκη, η παραπάνω εκδοχή μοιάζει σχεδόν αδύνατο να συμβεί. Βέβαια από την ΕΠΟ τα έχουμε δει όλα μέχρι σήμερα…
Προετοιμασία ενόψει Προοδευτικής
Αλήθεια είναι ότι στην Επισκοπή θεωρούν πως η «μεγάλη φουρτούνα» πέρασε. Ό,τι ήταν να πράξουν -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- το έπραξαν και περιμένουν την απόφαση προετοιμάζοντας παράλληλα την ομάδα για την 11η αγωνιστική η οποία έχει οριστεί από την λίγκα γι’ αυτή την Κυριακή στην Προοδευτική.
Χθες, η προπόνηση διεξήχθη στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ με τον Κώστα Ανυφαντάκη να έχει στη διάθεσή του και τους νέους, Παπαπαναγιώτου (κεντρικός αμυντικός), Χεμπάι (τερματοφύλακας).
rethnea
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.