Η οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

 ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα η ΠΑΕ Χανιά έκοψε απόψε, Σάββατο 7 Ιανουαρίου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό τιμ και φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδα μας. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης, ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Χανίων, υγεία και επιτυχίες. 

 

Στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η πιο δυνατή ευχή από μένα και την διοίκηση της ομάδας είναι υγεία. Ολα τα άλλα είναι στο χέρι μας. Το λέω και πραγματικά το πιστεύω. Οπως επίσης πιστεύουμε όλοι στη διοίκηση, ότι αυτό που έχει ξεκινήσει φέτος είναι πολύ δυνατό και στιβαρό. Είναι κάτι, που όπως έχετε ήδη καταλάβει έχει ανησυχήσει και θορυβήσει πάρα πολλούς και σε πολλά επίπεδα. Να γνωρίζετε όμως ότι στο τέλος νικάει αυτός που πραγματικά το αξίζει. Εμείς από την πλευρά μας δεν θα επιτρέψουμε, όσο είναι δυνατό, να αδικηθεί ξανά η ομάδα μας. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο. Δεν απογοητευόμαστε….Ακόμα είναι νωρίς και τίποτα δεν έχει κριθεί. Αυτή τη στιγμή χτίζουμε και χτίζουμε κάτι γερό και δυνατό. Ολοι μαζί ενωμένοι και προσηλωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά σε όλους. Ζήτω τα Χανιά!»

 

Οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Μπάτζιος, Γιώργος Μάναλης και Δημήτρης Κατσιμήτρος, όπως και ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος Σήφης Παρασκευάς. Σε κάθε φλουρί αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό που προσέφερε η διοίκηση.

         

 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.