ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ: Η αποστολή για το ματς με ΟΦΙ

 


Με προπόνηση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα (14/01) το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Ι., που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 15/01 (14:45) στο γήπεδο «Πέτρος Βουζουνεράκης» της Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Μαναρώλης έκαναν γνωστή την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας συμπεριλήφθηκαν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Ρότσα, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Χιντζίδης, Σέχου, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Λεμονής, Ναζίμ, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Πολίτης, Μάναλης, Μπουτσάκης, Μαρτσάκης, Καπνίδης και Ζούνης

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.