Διαπιστώσεις Για το ρόστερ και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας των Χανίων



 Σήμερα είπα να γράψω κάτι σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα των Χανίων στην αναδιοργάνωση και στον εμπλουτισμό του ρόστερ και μεχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της ομάδας μεχρι τώρα

Η προσπάθεια καλή είναι όμως κάτι λείπει.

Όλοι αυτοί μοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον Εργοτέλη για να παίξουν στην ομάδα μας ήρθαν και πολύ σωστά με το σκεπτικό ότι γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και θα δέσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα σαν σύνολο. Όμως  όλοι τους ήταν καλοί παίκτες μεν αλλά ρολίστες . Κατά την γνώμη μου λείπουν αυτή τη στιγμή 1 η 2 ποδοσφαιριστές από τον χώρο του κέντρου που να φτιάχνουν το παιχνίδι να μπορούν να φάνε ένα παίκτη και να βγάλουν μια κάθετη πάσα στον κενό χώρο να βγούμε με τον παίκτη παραπάνω. Καλός ο Καμαρά αλλά μόνο στο κόψιμο στην δημιουργία τίποτα

Ομάδα που δεν έχει δημιουργικό 6άρι που λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα δεν πάει πουθενά

Κατά δεύτερο λόγο οι ακραίοι μας  μπάκ δεν βοηθούν ούτε στο ανασταλτικό ούτε στο διμηουργικό κομμάτι και τρέχουν οι στόπερ να μαζέψουν και να κλείσουν αν προλάβουν. Χρησιμοποιούν οι προπονητές 2 χάφ με ανάποδα πόδια σαν εξτρέμ που δεν μπορούν να προσφέρουν γιατί δεν έχουν την ταχύτητα αρα η ομάδα χρειάζεται γρήγορους ακραίους .

Την προσεχή Κυριακή έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κηφισιά η Κηφισιά παίζει με τρία στόπερ  στην ουσία παίζει με λίμπερο που δημιουργεί βάθος και μαζεύει όλες τις μπάλες . Αυτός είναι και ο λόγος πού εχει μόνο ένα γκόλ παθητικό.

Μήπως και η δική μας ομάδα πρέπει να προσαρμόσει κατάλληλα το σύστημα για να ανταπεξέλθει ;

Εύχομαι στην ομάδα μας καλή επιτυχία στο Κυριακάτικο παιχνίδι που η νίκη είναι αυτοσκοπός για να ανέβει η ψυχολογία μας.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.