Μαύρα τα μαντάτα για την Παναχαϊκή



 Πολλά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα της Πάτρας. Οι προσφυγές των ποδοσφαιριστών εκδικάζονται η μία  η μία μετά την άλλη  και έπεται και συνέχεια 

Ο προπονητής της ομάδας είναι υπό παραίτηση

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποχωρήσουν από την ομάδα . Με άλλα λόγια τ μέλον της Πατρινής ομάδας κρίνεται αβέβαιο.

Σήμερα μόνο το διαιτητικό δικαστήριο τις ακόλουθες αποφάσεις εις βάρος της ομάδας. 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 10.716,15 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπατόλιου, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.000 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρήστου Γιούση, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.724,95 ευρώ και β) του ποσού των 200 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 5.364,13 ευρώ και β) του ποσού των 300 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.