ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ!!! Ο Γιάννης Ιατρούδης παίκτης των Χανίων





 Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού, Γιάννη Ιατρούδη. Το συμβόλαιο, που υπογράφηκε, έχει ισχύ έως τις 30/06/2023 και προβλέπει διμερή οψιόν ανανέωσης για ακόμη 1 χρόνο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1999 στο Ηράκλειο και αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Εργοτέλη. Η διαδρομή του στον Σύλλογο του Ηρακλείου τον οδήγησε μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ σε 64 επίσημες αναμετρήσεις. 

Ακολούθησε, το 2020, η μεταγραφή του στην ΑΕΚ και ο δανεισμός του στην ολλανδική Φόλενταμ, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 20 επίσημες συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ). Το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην ΑΕΚ και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας Β’ (23 συμμ., 1 γκολ). Τον περασμένο Αύγουστο φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς (8 συμμ.), από την οποία μεταγράφηκε στην ομάδα μας. Χρίστηκε διεθνής με την Ελπίδων (4 συμμ., 1 γκολ), ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική Παίδων.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.