Παιχνίδι με μεγάλη σημασία το Χανιά - Κηφισιά την Κυριακή στα Περιβόλια





Παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες είναι αυτό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στα Περιβόλια  ανάμεσα στα Χανιά και την Κηφισιά.

Η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας είναι η πρώτη φορά που βγαίνει να αγωνιστεί εκτός  Αττικής και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Από την άλλη η ομάδα των Χανίων με το ανανεωμένο ρόστερ θέλει οπωσδήποτε την νίκη αφ ενός για να δείξει ότι η ήττα και η οχι καλή εμφάνιση της περασμένης Κυριακής στην Ιεράπετρα ήταν μια κακή παρένθεση στις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει τελευταία ασχέτως αν σε ορισμένα παιχνίδια δεν της βγήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα και αφ εταίρου ότι η διαφορά της βαθμολογίας που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι πλασματική.

Δέν αμφισβητούμε ότι η Κηφισιά στο υπάρχον ρόστερ διαθέτει δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές(Τετέι και Ταλάλ) όμως οι υπόλοιποι κατά την γνώμη μου είναι μέτριοι. 

Όμως και τα Χανιά έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που  αν αγωνιστούν με δύναμη και πάθος και έχουν καθαρό μυαλό  δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και η νίκη θα έρθει σίγουρα

και μαζί η αισιοδοξία γιά πολύ καλύτερη συνέχεια.

Χρειάζεται όμως και η στήριξη των φιλάθλων γι αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς!!!

Όλοι μαζί την Κυριακή να πάμε στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.