Απόλυτο δίκιο εχει ο Γιώργος Βρέντζος στις δηλώσεις που κάνει



Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο κ. Βρέντζος πρόσφατα έχω να πω ότι έχει απόλυτο δίκιο 

Γνώμη και άποψη για την ομάδα έχουν μόνο όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο και όχι οι τζάμπα μάγκες των καφενείων.

Λίγη υπομονή χρειάζεται και πιστεύω να δούμε αποτελέσματα. Αστοχίες και λάθη σε όλα τα επίπεδα μπορεί να γίνουν όμως με καλή θέληση όλα διορθώνονται.

Οσο για τα επεισόδια στην Ιεράπετρα είναι απόλυτα σωστός τα είπε με το όνομά τους τα πράγματα κι ας μην αρέσει σε μερικούς.

Επειδή ήμουν κι εγώ εκεί και τα ξέρω από πρώτο χέρι  2-3 άτομα προκάλεσαν χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος με χειρονομίες προσσπάθησα δε να τους συνετίσω όμορφα αλλά μάταιος τρόπος.

Αυτά τα άτομα που είναι μετρημένα στο δάχτυλο του ενός χεριού πρέπει να απομονωθούν άμεσα γιατί δεν σέβονται ούτε την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση βάζοντας τα χρήματα ούτε τους άλλους  φιλήσυχους φιλάθλους  που πάνε να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Οι τζάμπα μάγκες γιατί για τέτοιους πρόκειται καλό θα είναι να καθίσουν στα σπίτια τους 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΡΕΝΤΖΟΥ

«Θέλω να τοποθετηθώ και να καταθέσω την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ – το τονίζω αυτό – άποψη μου για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα των Χανίων.

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι προφανώς και είμαι στενοχωρημένος, όπως όλοι (διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές, κόσμος) για την έως τώρα βαθμολογική θέση μας. Είμαι στενοχωρημένος διότι θα μπορούσαμε κι έπρεπε να είμαστε ψηλότερα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, την ατυχία, την εχθρική διαιτησία και φυσικά τα λάθη μας. Είμαι στενοχωρημένος γιατί η σκληρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και μη, καθώς και η μεγάλη οικονομική επένδυση που υπάρχει, γι’ ακόμα μια χρονιά, δεν έχουν ακόμα αποδώσει καρπούς. Υπάρχουν αρκετές και πραγματικές δικαιολογίες κι ελαφρυντικά, όμως δε θα σταθώ εκεί, κυρίως φταίμε εμείς οι ίδιοι.

Είμαι στενοχωρημένος, επίσης, που έχουμε πικράνει τον κόσμο μας. Αυτούς που μας στηρίζουν, που έρχονται στο γήπεδο, που ταξιδεύουν για να είναι δίπλα μας και μάλιστα υπό αντίξοες έως επικίνδυνες συνθήκες. Απ’ όλους αυτούς ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ (και νομίζω εκφράζω όλη την ΠΑΕ Χανιά κι ας μην την εκπροσωπώ). Μόνο απ’ αυτούς όμως κι όχι από τους μόνιμους επικριτές, εκείνους που δεν πατάνε το πόδι τους στο γήπεδο, τους κολλημένους στο παρελθόν, αυτούς που βάζουν ένα σήμα πάνω από την πόλη τους.

Πιστεύω πολύ στους παίκτες, στους προπονητές, στο τιμ, στον μεγαλομέτοχο, στη διοίκηση, στα στελέχη και γενικά σε όλα τα μέλη της ΠΑΕ. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα απ’ ότι δείχνουν τα αποτελέσματα και η βαθμολογική μας θέση. Και είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα αυτό θα φανεί.

Το ρόστερ της ομάδας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δε θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλο της κατηγορίας. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε το καλύτερο – και φθηνότερο – ρόστερ των τελευταίων ετών. Με έμπειρους και νέους παίκτες εγνωσμένης αξίας, με εμπειρία στην κατηγορία και στον πρωταθλητισμό, με ήθος και φιλοδοξίες. Ένα ρόστερ που απαρτίζεται κυρίως από Έλληνες παίκτες, με διψήφιο αριθμό αυτών να έχουν γεννηθεί ή ανατραφεί στην Κρήτη. Ας τους κρίνουμε όλους τελικά από την ποιότητα και απόδοση τους κι όχι από τα ονόματα ή την προηγούμενη ομάδα τους (Εργοτέλης).

Έχουμε ένα ικανό προπονητικό δίδυμο (το οποίο κι αυτό έχει κάνει λάθη όπως όλοι μας). Ναι, αυτό το δίδυμο δεν αποτελείται από “κανονικούς” προπονητές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους (αντιθέτως είναι πολύ καλύτεροι από την πλειοψηφία των “κανονικών” προπονητών της κατηγορίας). Ναι, πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε – και θα πάρουμε – προπονητή, ώστε οι Λαμπράκης-Μαναρώλης να επιστρέψουν στους συνήθεις ρόλους τους (το θέλουμε τόσο εμείς όσο και οι ίδιοι). Δε θα πάρουμε όμως κάποιον “γυρολόγο”, “νταλαβεριτζή” ή “υπερτιμημένο”, μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε προπονητή. Θα πάρουμε τον κατάλληλο, αυτόν που θα μας οδηγήσει, ή έστω θα μας πάει πιο κοντά, στο μεγάλο στόχο μας. Κι αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, οι κατάλληλοι για εμάς προπονητές είτε δεν είναι διαθέσιμοι είτε δεν έρχονται στην SL2.

Χτίζουμε την ομάδα της επόμενης χρονιάς, την ομάδα των επόμενων ετών, την ομάδα που θα μας οδηγήσει εκεί που ονειρευόμαστε. Έχουμε κάνει λάθη, θα κάνουμε κι άλλα, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Όσον αφορά το σήμα, που ΔΙΚΑΙΩΣ απασχολεί μεγάλη μερίδα του φίλαθλου κόσμου των Χανίων, αλλά ΚΑΚΩΣ αποτελεί δικαιολογία για αποχή από το γήπεδο, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ! Και θα αλλάξει επειδή είναι το ΣΩΣΤΟ, επειδή το θέλει ο περισσότερος κόσμος κι επειδή το υποσχέθηκε δημόσια ο Πρόεδρος (του οποίου ο λόγος είναι παραπάνω ακόμα κι από συμβόλαιο). Συμφωνώ ότι υπάρχει καθυστέρηση και συνεπώς κατανοώ την ανησυχία έως και δυσπιστία του κόσμου, να είστε όμως σίγουροι ότι αυτό που πρέπει να γίνει ΘΑ ΓΙΝΕΙ (έστω και καθυστερημένα).

Σχετικά με τα επεισόδια στην Ιεράπετρα, τα οποία έζησα από την πρώτη γραμμή πηγαίνοντας δίπλα στους φιλάθλους μας (ανάμεσα τους γυναικόπαιδα) οι οποίοι κυριολεκτικά κινδύνευαν, αυτό που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ! Ντροπή για τους ΑΛΗΤΕΣ, δήθεν Κρητικούς συντοπίτες μας, οι οποίοι επιτέθηκαν στους φιλάθλους μας με πέτρες, φωτοβολίδες, πυρσούς και κροτίδες. ΝΤΡΟΠΗ για την αστυνομία, η οποία δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να αποτρέψει ή έστω να σταματήσει τα επεισόδια, επιτρέποντας στους συγκεκριμένους “φιλάθλους” της Ιεράπετρας να φτάσουν μια ανάσα από τους δικούς μας φιλάθλους. ΜΠΡΑΒΟ στη διοίκηση και γενικά τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΙ (με εξαίρεση κάτι ξενόφερτα λαμόγια που προκαλούσαν συνέχεια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου) καθώς και σε αρκετούς απλούς φιλάθλους της Ιεράπετρας, πραγματικούς Κρητικούς ΛΕΒΕΝΤΕΣ, οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα και να προστατέψουν τους φιλάθλους μας. Με την ΠΑΕ ΟΦΙ και γενικά τους φιλάθλους της Ιεράπετρας δε μας χωρίζει τίποτα, αντιθέτως υπάρχει αλληλοσεβασμός κι αλληλοεκτίμηση. Μερικοί ψευτόμαγκες αληταράδες, τους οποίους περιμένω να δω πόσο μάγκες και παληκαράδες είναι όταν έρθουν στα Χανιά (αν και μάλλον η “μαγκιά” και “παλικαριά” τους περιορίζεται στα όρια του νομού Λασιθίου), δεν μπορούν φυσικά να αμαυρώσουν το ήθος και τη λεβεντιά του ΟΦΙ και γενικά της Ιεράπετρας. Κι επειδή πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι, μερίδιο ευθύνης (έστω και μικρό) για τα επεισόδια έχουν και κάποιοι – ελάχιστοι – δικοί μας “φίλαθλοι”, οι οποίοι πρέπει επιτέλους να απομονωθούν.

Καλώ τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, όσων αγαπούν την ομάδα και την πόλη, να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή και να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε την πρωτοπόρο κι αήττητη ομάδα της Κηφισιάς. Δε σας υποσχόμαστε τη νίκη αλλά σας δίνουμε το λόγο μας ότι θα “ματώσουμε” για εσάς, για την ομάδα, για την πόλη, για τα ΧΑΝΙΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ!»

τίς δηλώσεις τις διαβάσαμε στο athlitiko.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.