Πρωταθλήτρια χειμώνα στις μεταγραφές η ομάδα των Χανίων



 Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ήδη έχει αρχίσει και στον νότιο όμιλο της superleague2 το πάρε δώσε των ομάδων για να διορθώσουν πράγματα έχει ξεκινήσει ήδη από τα μέσα του Δεκεμβρίου.

Μέχρι στιγμής τις περισσότερες διορθωτικές κινήσεις τις έχει κάνει η ομάδα των Χανίων  που απέκτησε κατά σειρά 1. Ηλία Τσέλιο από βόλο 2. Σωτήρη Κοκκίνη από Ιωνικό 3.Μανώλη Καλογεράκη από Επισκοπή 4. Αντώνη Μπουρσέλη από Αλμυρό Γαζίου 5. Εμιλιάνο Σέχου από Αλμωπό Αριδέας [ μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής μένει] χωρίς να αποκλείσουμε και κάποια προσθήκη ακόμη.

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην ομάδα των Χανίων είναι δεδομένη και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην συνέχεια του πρωταθλήματος αφού από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της χρονιάς που θα γίνει στις  04/01/2023 στην Καλλιθέα  κάποιοι από τους νεοφερμένους θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν.

Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες του νοτίου ομίλου  η Κηφισιά έχει αποκτήσει τον Αντερέγκεν από τον ΟΦΙ και τον Προβιδάκη από την Λαμία.

Η προσεχής μας αντίπαλος η Καλλιθέα απέκτησε τον αργεντινό που είχε περάσει απο τον Παναιτωλικό Περέιρα και τον Βλάχο από το Αγάλαιω.

Οι υπόλοιπες ομάδες που παρπυσιάζονται να εχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πρωτάθλημα ακόμη δεν εχουν κάνει τίποτα αξιόλογο

Πληροφορίες Από την Καλαμάτα φέρουν να κινούνται σε μεταγραφές μόνο στην περίπτωση που κερδίσουν την Τετάρτη στο Αιγάλαιω ενώ υπάρχουν και τρείς αποχωρήσεις [ Κόκορης - Ασαμόα - Αναστασόπουλος]


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.