Καρέ – καρέ το ρεσάλτο στο πλοίο ελληνικών συμφερόντων με τους 4,5 τόνους κοκαΐνης



Στο βίντεο καταγράφεται καρέ – καρέ η επιχείρηση της αστυνομίας πάνω στο πλοίο και η σύλληψη του 15μελούς πληρώματος αλλά και οι σακούλες που βρέθηκαν στο πλοίο που περιείχαν την κοκαΐνη.

 Ενώ συνεχίζεται το θρίλερ με το πλοίο ελληνικών συμφερόντων που ακινητοποιήθηκε ανοιχτά της Τενερίφης, όπου εντοπίστηκαν 4,5 τόνοι κοκαΐνης αξίας περίπου 180 εκατ. δολαρίων, βίντεο ντοκουμέντο από το ρεσάλτο των αστυνομικών δημοσιεύεται από την ισπανική αστυνομία.

Στο βίντεο καταγράφεται καρέ – καρέ η επιχείρηση της αστυνομίας πάνω στο πλοίο και η σύλληψη του 15μελούς πληρώματος αλλά και οι σακούλες που βρέθηκαν στο πλοίο που περιείχαν την κοκαΐνη.

Κάνε εγγραφή στοPelopγια περισσότερα videos

Μυστήριο με την ιδιοκτήτρια επιχείρηση

 

Από την έρευνα, προέκυψε πως το πλοίο είναι δηλωμένο σε μονοπρόσωπη εταιρία με έδρα τον Πειραιά. Ιδιοκτήτης εμφανίζεται ένας νεαρός… 22 ετών. Σημειώνεται πως θα ακολουθήσει εκτεταμένη και εξονυχιστική έρευνα για το ακριβές ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπως μετέδωσε ο Μίλτος Σακελλάρης στην τηλεόραση του OPEN.

Το χρονικό

Σημειώνεται, ότι το φορτηγό πλοίο υπό την ονομασία Blume, σημαίας Τόγκο, έπλεε χωρίς να ενεργοποιήσει τον φάρο που καθορίζει τη θέση του μέσω δορυφόρου. Αναχώρησε από το λιμάνι του Σάντος, στη Βραζιλία και λιμάνι προορισμού ήταν η Ρίγα, στη Λετονία. Το πλοίο βρισκόταν υπό παρακολούθηση μετά από πληροφόρηση που είχε η ισπανική αστυνομία.

Το ρεσάλτο στο πλοίο έγινε στα ανοιχτά της Τενερίφης και το οδήγησαν σε ισπανικό λιμάνι για να γίνουν οι εξονυχιστικοί έλεγχοι και να αρχίσουν να βγάζουν τα ναρκωτικά. Για την επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε το πλοίο Fulmar, με το οποίο προσέγγισαν το φορτηγό οι ισπανικές αρχές.

Οι Ισπανοί συνέλαβαν και 15 μέλη του πληρώματος του πλοίου.

pelop.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.