Οριστικό! Εκλογές τον Απρίλιο (μπορεί και 26 Μαρτίου) με εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης τον Σκέρτσο.

 

Τα ποσοστά που δείχνουν για όλα τα κόμματα, τα μυστικά γκάλοπ 2 πρεσβειών με "λόγο" και "ρόλο".



"Τελειωμένος" από το Μαξίμου ο Γεραπετρίτης που τον στέλνουν σε εκλογική περιφέρεια για σταυρούς. Ψάχνουν ρόλο για τον Χαρδαλιά. 


Του Άρη Σπίνου


Σημειώστε ότι γράφουμε σε αυτό το ρεπορτάζ. Όπως όλα δείχνουν και όπως αναφέρουν εγκυρότατες πηγές στο edolio5 , ο Απρίλιος έχει κλειδώσει ως μήνας διενέργειας των εθνικών εκλογών, χωρίς να έχει ακόμη προσδιορισθεί η ακριβής ημερομηνία, αν θα είναι δηλαδή στις 2, στις 9 Απριλίου
Χωρίς βεβαίως να αποκλείεται η έκπληξη της 26ης Μαρτίου!!!

Κατ’ αρχήν πολύ καλά ενημερωμένες πηγές εκ των έσω του Μαξίμου μας είπαν ότι οι μετοχές του Γεραπετρίτη, στον οποίο χρεώνονται πολλά και διάφορα και ο οποίος πλέον θεωρείται «τελειωμένος» από το Μ. Μαξίμου, γεγονός που στην πράξη σημαίνει ότι σύντομα «τα μαζεύει» και πηγαίνει προς άγραν ψήφων στην εκλογική του περιφέρεια που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες

Ο Ακης Σκέρτσος, θα αναλάβει οριστικά τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου αντικαθιστώντας τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Οικονόμου που κατεβαίνει στη μάχη των εκλογών!

Επιπροσθέτως ακούγεται όλο και περισσότερο ότι επίκειται η επιστροφή του Ν. Χαρδαλιά που όμως δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί ακριβώς η θέση που θα πάρει. Πιθανόν θα είναι σε ρόλο οργανωτικό ενόψει εθνικών εκλογών!

Την ώρα τούτη πάντως, όπως λένε οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις 2 πρεσβειών πρεσβειών αλλά και τις κυλιόμενες στο Μαξίμου η ΝΔ ακουμπάει το 28% γεγονός που έχει δημιουργήσει αβάστακτο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 22%, το ΠΑΣΟΚ στο 9%, η Ελληνική Λύση στο 7% και το ΚΚΕ στο 5%. Τα άλλα κόμματα δεν δείχνουν να μπαίνουν στην βουλή. Ενώ ένα 2 από αυτά βρίσκονται στο όριο εισόδου αλλά δεν δείχνουν τάση αύξησης για να εισέλθουν.


edolio5.blogspot.com

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.