Κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες για το μέλλον της Παναχαϊκής.





  αγωνία στην Παναχαϊκή συνεχίζεται! Οι ώρες περνούν βασανιστικά και οι εξελίξεις συνεχώς μετατίθενται και όλα θα κριθούν στην εκπνοή της παράτασης!

Η Δευτέρα θα δείξει που οδηγούνται οι εξελίξεις. Ο Δήμος Πατρέων στέλνει σήμερα έγγραφο στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για να δοθεί μια ολιγοήμερη παράταση στην ΠΑΕ ώστε να καταθέσει την εγγυητική. Έστω έως την Πέμπτη αφού ο φάκελος της είναι πλήρης στα υπόλοιπα χαρτιά.

Η ομάδα είναι όμως στην εντατική και αναπνέει με οξυγόνο αφού ο κίνδυνος υποβιβασμού στην Γ εθνική είναι μεγάλος. Την ίδια ώρα οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο των Αμερικάνων επενδυτών συνεχίζονται για να δοθεί λύση με αλλαγή διοικητικού καθεστώτος. Υπάρχουν δυσκολίες και αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Στο πλάνο των επαφών έχει μπει και ο Σάκης Καλογερόπουλος που εμφανίζεται θετικός να βοηθήσει στις πιθανές εξελίξεις αφού αυτός φαίνεται ως ο τελευταίος μεγαλομέτοχος στην ΕΕ Αθλητισμού.

Το θερμόμετρο κτυπάει κόκκινο στην Παναχαϊκή που βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή των τελευταίων ετών. Και το χειρότερο είναι ότι οι αντίπαλοι καραδοκούν. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να παίξουν στην Σούπερ Λίγκ 2 και ελπίζουν σε υποβιβασμούς ομάδων. Και η εκδίκαση του φακέλου της Παναχαϊκής είναι βέβαιο ότι τους ενδιαφέρει. Τις εξελίξεις παρακολουθούν και οι παίκτες που έχουν κερδίσει παλιές προσφυγές αλλά αυτοί κατά βάθος εύχονται να κατατεθεί η εγγυητική για να πάρουν τα χρήματα τους. Οι επόμενες 24 ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον της Παναχαϊκής.

Πηγή: sportfmpatras 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.