Ο 24χρονος Πάρης Μάγγος η νέα μεταγραφή για τον Γρανίτη

 



Η ομάδα του γρανίτη στην προσπάθειά της να βγεί πρωταθλήτρια στο
πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Χανίων αλλά και νά ενισχυθεί εν όψει πλέι οφ για την άνοδο στην Γ΄εθνική κατηγορία ανακοίνωσε ακόμη μια προσθήκη ποδοσφαιριστή

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Π.Σ. Γρανίτης Αγ.Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Πάρη Μάγγου ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας για να προσθέσει ενέργεια και ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή.
Ο γεννημένος στην Πτολεμαΐδα στις 2 Φεβρουαρίου 1999 επιθετικός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όπου έχει αγωνιστεί με Κοζάνη, Εορδαϊκό, Εθνικό Φιλιππιάδας και Μακεδονικό Φούφα. Πέρυσι ήρθε για πρώτη φορά στην Κρήτη οπότε και αγωνίστηκε στον Ρεθυμνιακό, ενώ φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕ Πάρου.

Η οικογένεια του Γρανίτη καλωσορίζει τον Πάρη και του εύχεται υγεία και πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.