Μήπως επιβάλεται η χρησιμοποίηση του VAR στο πρωτάθλημα της superleague2;;



 Μόλις 5 αγωνιστικές έχει παιχτεί ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της superleague2 και τα παράπονα των ομάδων πολλά και δικαιολογημένα στις περισσότερες περιπτώσεις σχετικά με τις διαιτησίες. 

Τ α περισσότερα δε παράπονα είναι για διαιτητές αξιολογημένους superleague1.

Kαι εδώ μας έρχεται οι απορία ..μα καλά πώς αυτοί οι άνθρωποι σφυρίζουν στην superleague1;

2 τινά συμβαίνουν  1. ή εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και κάνουν τόσα λάθη 2, ή με το να υπάρχει τοvτο VAR στην superleague 1 λόγω διόρθωσης που τους γίνεται εκεί όταν ορίζονται σε μικρότερες κατηγορίες τις βλέπουν υπεροπτικά και υποπίπτουν σε πολλά λάθη με την ανοχή των παρατηρητών διαιτησίας.

Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο μήπως οι άνθρωποι που διοικούν το πρωτάθλημα της superleague2 θα έπρεπε να επιβάλουν σαν όρο για την διεξαγωγή του την υποχρεωτική ύπαρξη VAR και την τηλεοπτική κάλυψη όλων των αγώνων;;

Πιστεύω αν θέλουν την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να φύγει η ρετσινιά που έχουν κολλήσει στην superleague2  ότι είναι το πιό διεφθαρμένο πρωτάθλημα στην Ευρώπη επιβάλλεται

και το VAR και οι τηλεοπτικές μεταδώσεις.



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.