Στα Χανιά και ο Μανώλης Καλογεράκης

 

Παίκτης των Χανίων πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Μανώλης Καλογεράκης αφού έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Επισκοπής. Ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει τά χέρια με την ομάδα των Χανίων και δεν αποκλείεται εντός των επομένων ωρών να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Με τόν έμπειρο και ικανότατο τερματοφύλακα που επιστρέφει στα Χανιά μετά από 11 χρόνια οι ομάδα των Χανίων συμπληρώνει καρέ μεταγραφών[Τσέλιος - Κοκκίνης - Μπουρσέλης - Καλογεράκης] για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού και αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ πιο ισχυρή  στην συνέχεια του του πρωταθλήματος.   Τώρα άν θα υπάρξει και άλλη προσθήκη θα δούμε τις επόμενες μέρες προτάσεις υπάρχουν που η διοίκηση εξετάζει μια μια ξεχωριστά και αν κάποια   από τις περιπτώσεις δείχνει ικανή να κάνουν την διαφορά τότε δεν αποκλείεται να δούμε μια-δυό προσθήκες ακόμη.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.