Ανακοίνωση συγνώμης απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την σημερινή διαιτησία και την αποχώρηση του Ολυμπιακού β από το γήπεδο



Το είδαμε κι αυτό για πρώτη φορά οι διαιτητές να παραδέχονται το λάθος τους.

Η επιτροπή βδιαιτησίας έβγαλα ανακοίνωση με ένα συγνώμη και πολλά θα.....

Στην παρούσα φάση όμως δεν αλλάζει τίποτα η ομάδα του Ολυμπιακού θα τιμωρηθεί και θα χάσει τον αγώνα.

Επρεπε δηλαδή να πάρει την ομάδα ο Ολυμπιακός και να φύγει στο ημίχρονο για να βγάλουν μια ανακοίνωση συγνώμης;; Και αυτή θα είναι ειλικρινής ή από φόβο μην γίνουν ρεζίλι διεθνώς;;;

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Μετά το περιστατικό στον σημερινό αγώνα της Super League 2 στην Καλλιθέα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε αυτοπροσώπως με τους διαιτητές που είχαν οριστεί να τον διευθύνουν.

Έχοντας εξετάσει τα πλάνα της αναμέτρησης, είναι σαφές ότι οι διαιτητές έκαναν ένα ξεκάθαρο και προφανές λάθος και χωρίς VAR η απόφαση δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Ο βοηθός διαιτητής είδε μια εικόνα που θεώρησε ότι ήταν παράπτωμα χειρισμού της μπάλας με το χέρι. Οι διαιτητές  αποδέχονται την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις τους και ζητούν συγγνώμη για το λάθος τους.

Ως αποτέλεσμα η ΚΕΔ έχει τιμωρήσει ήδη τους διαιτητές του αγώνα και θα λάβει για αυτούς τα κατάλληλα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα.

Η ΚΕΔ θα παρέχει επίσης πρόσθετη επιμόρφωση και  εκπαίδευση για να διασφαλίσει ότι το επίπεδο απόδοσης πληροί τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που αναμένονται από όλους τους διαιτητές αυτού του επιπέδου.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.