Χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Απόλλων!!!!! Ένσταση για αντικανονική συμμετοχή κατέθεσε η Επισκοπή



Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη καταγράφεται από το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στο Γάλλο ανάμεσα σε Επισκοπή-Απόλλωνα. Η ομάδα του Ρεθύμνου κατέθεσε με το τέλος του ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ελαφράς ταξιαρχίας!

Αυτός είναι ο Δημήτρης Πατάπης, ο οποίος όπως φαίνεται… δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνος, παρόλαυτα πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο 84ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Μωραΐτη!

Το γεγονός αυτό έπεσε στην αντίληψη των ανθρώπων της Επισκοπής, οι οποίοι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκαν στα γραφεία των διαιτητών και κατέθεσαν ένσταση.

 Εφόσον αποδειχθεί ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Επισκοπή θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, ο Απόλλων Σμύρνης Θα μηδενιστεί ενώ θα του αφαιρεθούν και 3 βαθμοί από τη συγκομιδή.

Να σημειωθεί ότι στις συνθέσεις που μοίρασε η ΠΑΕ Επισκοπή στους δημοσιογράφους, οι διαθέσιμοι παίκτες που είχε στον πάγκο του ο Γιάννης Τάτσης ήταν οι εξής: Κίναλης, Εσπάνια, Λούσινγκερ, Θεοχάρης, Τσαμούρης, Ταμπάς, Ερέρα, Ράιτ και Κρητικός

athlitiko.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.